--> Vrijwilliger

Volg ons op facebook

Bericht voor alle grote mensen van Hoogeveen,

Kinderen beneden de 10 jaar mogen dit niet lezen!

Om het grootste feest van het jaar in Hoogeveen te kunnen vieren, is de inzet nodig van heel veel enthousiaste vrijwilligers. We vieren het Sinterklaasfeest in Hoogeveen nogal uitbundig in Het Huis van Sinterklaas.

Ook in 2018 mogen we weer logeren in De Tamboer en gaan we daar weer heel veel kinderen (en ja ook vaak heel veel volwassenen hoor) blij maken met de enthousiaste groep Pieten en Sinterklaas.

Voor de intocht hebben we vrijwilligers genoeg, maar voor de bezetting in het Pietenhuis kunnen we nog wel wat rare figuren gebruiken. Want eerlijk is eerlijk, om voor je plezier in een Pietenpak rond te lopen, moet je een tikkie raar zijn. Het allerbelangrijkste is dat je het leuk vindt om plezier te hebben. Juist dán kan je dat overbrengen. Maar ook voor minder opvallende taken zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, leuke, aardige, gezellige type’s.

Pieten staan nooit stil, dus hou je van bewegen, is een lach voor jou reden om zelf ook te lachen, ben je niet (te) bang om kinderen aan te spreken? Kom dan bij ons en meldt je aan!

Liever ietsje meer op de achtergrond? Dat kan ook, we hebben ook Pieten op de achtergrond, op minder opvallende plekken.

Daarnaast zoeken we mensen die het leuk vinden om te schminken, helpen met het opbouwen, het inrichten, maar ook met het opruimen na de twee weken feest.

Maar we zoeken ook een paar gezellige, lieve, leuke kordate hulpen in onze Pietenhuishouding. Het dagelijks reilen en zeilen in het Huis vraagt ook begeleiding. Daarbij is leeftijd totaal niet belangrijk. Hou je ervan om te zorgen dat de groep op tijd zijn broodje eet, overzie je de stress en kan je daarin als een moederkloek de helpende hand bieden?  Meld je aan of laat het anderen weten. We kunnen alle hulp goed gebruiken.

Ben je minimaal 14 en maximaal 94, dan hebben wij altijd wel iets voor je te doen! De sfeer is goed, de mensen gezellig en we zorgen voor de lunch!

Help je mee om het Pietenhuis samen met zo’n 50 andere vrijwilligers te draaien? Meld je aan als vrijwilliger en  ook jij kan zeggen dat je de eeuwenoude traditie helpt voor te bestaan.

Stuur snel een mail met je naam, geboorte datum en de dagen die je tussen 18 nov. & 4 dec. beschikbaar bent naar vrijwilligers@sinterklaasvanhoogeveen.nl

Of meld je hier aan als vrijwillger

Of kom naar de Tamboer vanaf 19 november en vraag één van de Pieten

Spelletjes

Kleurplaten

Recepten  • Hij komt hij komt