Volg ons op facebook

Ook dit jaar stelt Stichting Sinterklaas van Hoogeveen namens Prof Piet wederom alle scholen in de gelegenheid om Sinterklaas een bezoekje te brengen. In het theater de Tamboer (Hoofdstraat 17) zal zich wederom van alles afspelen in het thema van Sinterklaas, interactie is dit jaar ons motto dus naast kijken zal er ook veel te doen zijn voor alle kindertjes en volgens ons zijn we zo groot, mooi en spannend nog nooit geweest!. 

Ondersteund door vrijwilligers, onderwijs instellingen, profesionals en vele sponsoren gaan wij wederom tot het uiterste om dit jaar het evenement wederom tot een mega succes te laten slagen. Net zoals voorgaande jaren vragen wij een vergoeding van € 1,50 per kind, maar mocht u nu als school ook bij willen dragen aan dit grote evenement dan bieden wij voor scholen de optie om eenmalig te steunen (sponsoren) met een bedrag van €250,- hierbij is de entree voor alle leerlingen (in de onderbouw) voldaan en daarnaast zult u naar voren komen op de website en in het Theater middels uw logo.

Buiten de vergoeding per leerling bieden wij ook de mogelijkheid om met Sinterklaas op de foto te gaan, deze is direct klaar om mee te nemen en hiervoor rekenen wij ook een kleine vergoeding van € 1,50

Daarnaast is er op het gebied van sponsoring veel meer mogelijk, middels onderstaand mail adres kunt u hier ten alle tijde contact met ons over opnemen.

Op de volgende dagen kunnen de scholen een bezoek brengen aan de Sint:         

  • 19, 20, 26, 27, 28, 29 November / 3 & 4 december

scholen                            

klik hier om te reserveren                

Vanwege de continu roosters hebben ook wij onze tijden (voor de scholen) iets aangepast. Voor de scholen zij wij dit jaar (op bovengenoemde data geopend van 11.00 s’ ochtends tot 14.00 s’middags. 

Door te toenemende belangstelling moeten wij helaas werken met vol = vol, dus hoe eerder u contact met ons opneemt hoe zekerder u bent van een plek op de gewenste datum / tijd. 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met:

Mevr. M. Alkema (coördinator onderwijsinstellingen) 

Spelletjes

Kleurplaten

Recepten  • Boek nu een VIP Tour via de leukstedeal.nl